Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor personale

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor personale

Aceasta politica de confidentialitate se aplica pentru vizitatorii site-ului www.nac-nac.ro si explica modul in care se folosesc si protejeaza informatiile tale personale. Aceasta politica de confidentialitate nu se aplica tertilor, site-urilor pe care apar link-uri catre site-ul www.nac-nac.ro sau care fac publicitate pe site-ul www.nac-nac.ro. Aceste site-uri terte isi desfasoara politica de confidentialitate proprie, pe care iti recomandam sa o citesti.

Datele de contact pe care decideti sa ni le funizati sunt „date cu caracter personal” conform prevederilor Legii nr. 677/2001 din Romania si sunt folosite ca atare.

Datele furnizate de tine in cursul navigarii pe acest website prin intermediul formularelor online, formularelor de comanda sau alte modalitati, pot fi folosite de www.nac-nac.ro si sunt prelucrate in scopul promovarii si imbunatatirii serviciilor noastre. Datele tale cu caracter personal nu vor fi dezvaluite unei terte parti, exceptand situatiile legale.

Daca doresti inlaturarea datelor tale personale din inregistrarile noastre (cu exceptia situatiilor unde, din motive legale, trebuie pastrate – exemplu facturi emise) poti sa soliciti acest lucru printr-o cerere scrisa sau printr-un email.